Stedentrip

Als je aan een stedentrip in België denkt, kom je vanzelf uit bij steden zoals Gent, Antwerpen, Brussel en Brugge, maar België heeft veel meer te bieden. Hierbij kun je denken aan Hassel. Hasselt is de hoofdstad van de provincie Limburg en leent zich uitstekend als je een paar dagen weg wilt. Maar wat kun je er allemaal doen en wat is aan te raden als je een stedentrip naar Hasselt gaat boeken? Om hier meer inzicht in te geven zullen we hieronder kort stilstaan bij de belangrijkste punten zodat je niets over het hoofd ziet. Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Heerlijk lunchen in de Botermarkt

Als je op zoek bent naar een goede lunch in Hasselt, is het aan te raden om te kijken naar de Botermarkt. Hier kun je namelijk diverse lekkere eettentjes vinden voor jouw lunch. Je kunt bijvoorbeeld denken aan Quiche café, Zuppa en puur. Ben jij toch meer van het terrassen, dan is het mogelijk om naar het terras van Foodmaker te gaan waarbij je een heerlijk plekje kunt bemachtigen in de zon. Dat is natuurlijk erg fijn, want hierdoor kun je zonnen en daarnaast kun je een heerlijk gerecht eten dat vol zit met verse groente zonder toegevoegde smaakstoffen. Een bijkomend voordeel van dit eettentje is dat de producten duurzaam worden geproduceerd. Ben jij benieuwd wat je hier allemaal kunt eten? Raadpleeg dan direct de website van Foodmaker en kom direct achter het gehele menu. Hierdoor weet je zeker dat je een heerlijk gerecht zul eten dat aansluit bij jouw persoonlijke wensen.

Bezoek de bezienswaardigheden

Als jij besluit om naar Hasselt te gaan als stedentrip is het goed om te weten dat er voldoende is te doen. Ben jij benieuwd wat er allemaal te doen is? Ga dan direct naar de bezienswaardigheden pagina en zie direct wat je er allemaal kunt doen. Een van de leukste dingen om te doen is wel het wandelen in de Japanse Tuin. Als het namelijk lekker weer is kun je heerlijk wandelen in de tuin. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of wil je een andere tuin bezoeken? Ook hiervoor kun je goed terecht in Hasselt. Naast de Japanse Tuin zijn er nog andere tuinen aanwezig waar je terecht kunt. Hierdoor weet je zeker dat je heerlijk kunt lopen in een prachtige groene omgeving.