Reizen naar Hasselt

Ben jij van plan om te gaan reizen naar Hasselt? Dan is het zeker aan te raden om dit artikel eens door te nemen. Op deze pagina zullen we kort stilstaan bij de verschillende mogelijkheden als jij besluit om naar Hasselt te gaan reizen. Hierdoor weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. Mocht je naar aanleiding van deze pagina nog vragen hebben, dan kun je altijd nog aanvullende informatie vragen of onze website bekijken. Op onze website tref je namelijk alle informatie aan voor het reizen van en naar Hasselt en de leuke tips en trips om jouw verblijf tot een gegarandeerd succes te maken. 

Drinken van heerlijke koffie

Wat je ook kunt doen, is het drinken van een Hasseltse koffie. De Hasseltse koffie wordt ook wel de Vlaamse koffie of een Afzakkertje genoemd. Dit is een koffievariant waarbij aan de koffie drank wordt toegevoegd. Hierbij zie je vaak dat er jenever wordt toegevoegd als het gaat om het alcohol gedeelte. De koffie wordt gemaakt door een bak koffie te zetten die te kwalificeren valt als een sterke koffie of een espresso. Hierbij wordt ongeveer 6 ml jenever toegevoegd. In veel bars en café’s wordt ter aanvulling op de jenever ook wel crème de cacao gebruikt. Daarnaast zie je ook dat er als finishing touch suiker en slagroom wordt toegevoegd. Ben jij dus in Hasselt en heb je de leeftijd bereikt om een heerlijk drankje te gaan drinken? Dan is het zeker aan te raden om eens de Hasseltse koffie te proberen. Hierdoor zul je de heerlijk aroma van koffie proeven inclusief een lekkere shot jenever.

Er zijn genoeg bezienswaardigheden

Als je besluit om naar Hasselt te gaan voor een klein uitstapje, weet je zeker dat je hier genoeg bezienswaardigheden zult aantreffen. Of je nu op zoek bent naar een bezienswaardigheid waar je tot rust kan komen of een bezienswaardigheid die als meer ruig valt te kwalificeren, als je besluit om naar Hasselt op vakantie te gaan weet je zeker dat je het naar je zin zult hebben. Ben jij meer van de rust? Ga dan een heerlijke wandeling maken in een van de vele parken die Hasselt heeft. Weet je zelfs dat Hasselt het grootste Europese Japanse tuin heeft? Hierdoor kan jij optimaal genieten van een prachtige wandeling onder genot van de Japanse sferen. Kortom, zeker een aanrader als je besluit hiernaar toe te gaan.